Tuotevalikoima

Kalajoen Kirja - ja Konttoripalvelu on jo monien vuosien ajan palvellut asiakkaita Kalajoella. Kivijalkamyymälästä löytyy laaja valikoima kirjoja, toimistotarvikkeita, lahjatavaroita ja askartelutarvikkeita. Kaupassamme on erittäin monipuolinen tarjonta.

aikuisten kirjat
lasten kirjat
lahjatavarat

Aikuisten Kirjat

Lasten Kirjat

Pienet Kädet

Meiltä löydät kaikenlaista lukemista. Valikoimassamme ovat mm. bestsellerit, ohjekirjat, suomalaisten suosimat teokset, tietokirjat, oppaat ja muut. Jos hyllystämme ei jostain syystä löydy haluamaasi teosta, tilaamme sen sinulle.

Toivomme että innostuksemme lukemiseen ja kirjoihin välittyy asiakkaillemme!

taidetarvikkeet

Lasten Kirjaosastolta löytyy hyvä valikoima kirjoja. Valikoimaan kuuluu satukirjat, puuhakirjat, värityskirjat, aapiset, vauvakirjat ja muut ihanat lasten kirjat pienestä vauvasta aina isompaan koululaiseen asti. Isoimmille kouluikäisille löytyy jo hieman jännittävämpääkin luettavaa.

kirjan kuva

Myymme lasten pelejä ja leluja. Valikoimassamme on myös lasten toivelahjoja ja lahjatarvikkeita. Lastenpuolelta löydät lisäksi puuhakirjoja, värityskirjoja, värikyniä, maalaustarvikkeita ja askartelutarvikkeita.

koukeron logo

Taidetarvikkeet

Toimistotarvikkeet

Askartelutarvikkeet

Taidetarvikeosastomme koostuu mm. öljyväreistä, vesiväreistä ja akryyliväreistä. Lisäksi maalari löytää meiltä maalauspohjat ja muut

tarpeelliset maalaustarvikkeet.

Kynävalikoimassamme mm. suosittu Derwent ja ikisuosikki Faber-Castell.

Toimistotarvikevalikoimamme on

kattava. Löydät meiltä perustarvikkeet kuten mapit, kynät, kopiopaperit, tulostinvärit , maksupäätepaperit,laskimet sekä paljon, paljon muuta.

Valikoimassamme on myös paljon erilaisia askartelutarvikkeita, kuten kartonkeja, tarroja ja muita koristeita.

Kalajoen Kirja- ja Konttoripalvelu
Kalajoentie 4, 85100 Kalajoki
puh 08-463640

Avoinna: Ma-Pe 9.00-17.00 ja La 10.00-14.00.